Bitcoin cserelista, Steam Trade (csak csere!) - PROHARDVER! Hozzászólások

Hogyan készítsünk egy bitcoin pénztárcát a webmoney-on?

indikátor mf bináris opciók

Webmoney címegységek Betéti és kifizetési szolgáltatás wmx. Webmoney címegységek A Webmoney az egyik legnagyobb fizetési rendszer, bitcoin cserelista szinte minden országban működik az elszigetelt államok kivételével. A közelmúltban a szolgáltatás felhasználóinak lehetőségük van tárolni és cserélni ezt az erőforrást.

Úgy döntöttünk, hogy részletesebben leírjuk a bitcoin feltöltésének módját a WebMoney-on, mivel a felhasználóknak időről időre problémái vannak ezzel.

Kezdjük az első lépéssel. Hogyan készítsünk bitcoin pénztárcát a Webmoney-on: regisztráljon a szolgáltatásra Az első lépés a saját WebMoney-fiók létrehozása. Ehhez lépjen a szolgáltatás hivatalos webhelyére, és kattintson a "Regisztráció" gombra: Egyébként letöltheti az okostelefonos alkalmazást, és ott elvégezheti a regisztráció folyamatát. Új fiók létrehozása négy szakaszban történik: Telefonszám megadása.

WebMoney pénztárcát hozunk létre a bitcoin számára

Profilját a nagyobb biztonság érdekében összekapcsoljuk mobilszámával; Személyes adatok megadása. Ki kell töltenie egy űrlapot, ahol bizonyos személyes adatokra lesz szükség.

opciók legálisak

Minden információ bizalmas és minősített; Telefonos ellenőrzés. Be kell írnia azt a kódot, amely az első szakaszban feltüntetett számra érkezik; Jelszó hozzárendelés.

Vélemények

Bonyolultabb jelszóval növelheti profilja biztonságát. Ezután írja be a captchát, és fejezze be a regisztrációt. A fiókjába való bejelentkezéshez adja meg telefonszámát és jelszavát.

Ezután bitcoin cserelista, hogyan nyithat meg egy Bitcoin-fiókot a Webmoney-val. WebMoney pénztárcát hozunk létre bitcoin cserelista bitcoin számára Remek, bitcoin cserelista már rendelkezik saját fiókkal a Webmoney fizetési rendszerben.

Mit kell tennie a kriptopénz online használatának megkezdése érdekében? Az első lépés egy külön pénztárca létrehozása a Bitcoin számára.

Hogyan készítsünk bitcoin pénztárcát a Webmoney-on: regisztráljon a szolgáltatásra

A főmenüben nyomja meg a "Tárca, bankkártya stb. Hozzáadása" gombot: A megjelenő menüben kattintson a "Tárca létrehozása" elemre, majd a "WMX" elemre: A rendszer kéri, hogy fogadja el a pénzzel való munkavégzés feltételeit elolvashatja a teljes csatolt dokumentumot.

stratégia 60 másodpercig bináris opciók videó

Miután a pénztárca létrejön. A főmenüben láthat egy új ablakot, amelyen keresztül kezelheti Bitcoin-fiókját.

Pre-Sale - Bitcoin Black

Hogyan finanszírozhatja Bitcoin-fiókját a WebMoney-on keresztül? Azonnal szeretnénk megjegyezni, hogy megtakarításait tárolhatja egy WMX pénztárcán, és összekapcsolhatja a Bitcoin pénztárcájával. A kriptopénzt gond nélkül átviheti az egyik devizaszámláról a másikra. Ehhez keresse fel az utánpótlás szolgáltatást, és dolgozzon a Bitcoinnal a wmx.

Account Options

Ott a következő ajánlatokat fogja látni: Egyébként az ilyen műveletek végrehajtásához át kell esnie ezen az ellenőrzésen. Töltse fel útlevelének fényképeit a weboldal megfelelő részébe, és várja meg, amíg az adminisztráció ellenőrizni fogja az összes adatot. Az "Enter Bitcoin" gombra kattintva kap egy speciális címet, amelyet be lehet írni a pénztárcában, ahol a kriptovalutát tárolja.

Így a fiók feltöltődik a Webmoney-on. Mint láthatja, érméket is vásárolhat közvetlenül a szolgáltatáson - ez egy újabb válasz a "Hogyan töltsünk fel egy WebMoney bitcoin pénztárcát?

Satoshi céges vélemények

Ehhez kattintson a "Bitcoin vásárlása" gombra. Megjelenik egy ilyen menü, amely némileg emlékeztet a kriptovaluta-cserére.

Az asztal fölött kiválaszthatja, hogy mely devizákat cserélje: kriptopénzt vásárolhat különböző fiatokért. Az oldalon a legfrissebb tanfolyamok találhatók, amelyeket folyamatosan frissítünk.

Az alábbi táblázatban láthatja a különböző felhasználóktól származó különböző pénznemek vételi vagy eladási ajánlatait.