Kriptovaluták - bitcoin és társai

Bitcoin október. Átvált Bitcoins (BTC) és Font sterling (GBP) : Valuta átváltás kalkulátor

bitcoin október kifejezés opció az

Valaki 1 milliárd dollár értékű bitcoint utalt  át egyetlen tranzakcióban, miközben meg tudta őrizni az anonimitását. Vagyis senki nem tudja, kinek a számláján lett az egyenleg nagyjából , forintnyi bitcoin október több. Sem a feladó, sem a címzett nem ismert ebben a tranzakcióban.

Annyit lehet tudni, hogy a feladó az egyik legnagyobb Bitcoin tárca, ami nem köthető se céghez, se emberhez. Ez persze nem újdonság, nyilvánvalóan egy kis tárcából lehetetlen lett volna ennyi pénzt kifizetni.

Tartalomjegyzék

Lehet, hogy egy nagyon gazdag magánszemélyé, lehet hogy valamilyen bitcoin-váltó tőzsde tárcája, vagy az is, hogy egy cég, ami egyelőre nem fedte fel magát. A szakértők szerint ha valamilyen legális üzletről van szó, akkor valószínűleg olyan állhat a háttérben, hogy a pénz cégen belül mozgott, vagy van mögötte valamilyen nagyobb vásárlás.

bitcoin október heiken ashi bináris opciókhoz

Ha nem legális pénz, akkor pedig valaki kihasználta azt, amit a hatóságok már többször jeleztek, vagyis, hogy nem tudják lenyomozni az ilyen méretű tranzakciókat.

Lehet álneveket használni, anonim is bitcoin október valaki, és könnyen elérhető, hogy soha ne derüljön ki, hogy ez a pénz honnan jött és kihez megy.

bitcoin október opció szabály

Nem ez az első eset, hogy ilyen összeg jelenik meg a rendszerben, tavaly egy hasonló összeg okozott fejtörést a hatóságoknak, de volt több kisebb, de még mindig millió dolláros nagyságrendekben mozgó utalás is, amiről szintén nem lehet tudni, hogy kik között zajlott a tranzakció.

Whale alert!

bitcoin október a kereskedési oldalak minősítése