Felhasználói ügynökök a robots.txt fájlban

Bot token. A Google feltérképező robotjainak (felhasználói ügynökeinek) áttekintése - Search Console Súgó

woodes cc bináris opciós stratégia

Nem veszi figyelembe a robots. Z bejegyzések W.

Z része a felhasználói ügynök által használt Chrome böngésző verzióját helyettesíti, például: A verziószám idővel növekszik, mindig megegyezik a Googlebot által használt legfrissebb Chromium verziószámával. Ha ezen minta alapján keresne a naplófájlokban vagy szűrne szerverén felhasználói ügynökre, érdemes helyettesítő karaktert bot token a tényleges verziószám helyett.

Felhasználói ügynökök a robots.

ó, ilyen lehetőség

Amennyiben azt szeretné, hogy a Google minden robotja feltérképezhesse oldalait, akkor egyáltalán nincs szüksége robots. Ha engedélyezni vagy tiltani szeretné a hozzáférést a Google minden robotja számára tartalma valamely részéhez, akkor a Googlebotot kell megadnia felhasználói ügynökként.

Ha például azt szeretné, hogy minden oldala megjelenjen a Google Keresésben, és AdSense-hirdetéseket szeretne megjeleníteni oldalain, akkor nincs szüksége robots.

hogyan lehet keresni bitcoinokat befektetések nélkül

Ugyanígy, amennyiben egyes oldalakat teljes mértékben le szeretne tiltani a Google-on való megjelenéstől, akkor a Googlebot felhasználói ügynök tiltásával letiltja a Google többi felhasználói ügynökét is. Ha pedig finomabb irányítást szeretne, pontosabb feltételeket is megadhat.

Könnyű integráció

Tegyük fel például, hogy az összes oldalát meg szeretné jeleníteni a Google-keresésben, ám nem szeretné, ha a robotok feltérképeznék személyes mappájában lévő képeit is. Ebben az esetben a robots.

hogy 1000 online 2 894

További információ arról, hogy a Google bot token térképezi fel és indexeli az Ön webhelyét. Hasznosnak találta?

platform belépési lehetőség