Gyerekeknek

Nem tudod még melyik sportot választanád? Ha elmúltál 15 éves, várunk a rendszeresen tartott paintball edzéseinkre! A teljes felszerelést mi adjuk, felügyelet mellett megtanulhatod a sport szabályait és kipróbálhatod magad egy extrém sportban! Igen ez egy igazán extrém sport, mely fejleszti a reflexeid, megmozgatja minden izmodat, miközben eszméletlenül jól érzed magad!  Elsajátíthatod az igazi csapatjátékot és kommunikációt, melyet később is a hasznodra tudsz fordítani.

Paintball edzések

Edzéseket tartunk kicsiknek és nagyoknak egyaránt heti rendszerességgel, egy erre a célra speciálisan kialakított pályán. A játék “reball” lőszerekkel történik amik újrafelhasználhatóak, így annyit lőhettek amennyit csak akartok! Az időpontokat Ti alakítjátok, a cél, hogy felejthetetlenül érezzétek magatokat! Megtanulhattok, begyakorolhattok különböző stratégiákat és elsajátíthatjátok a pályán a kommunikációt és az igazi csapatjátékot! Várjuk jelentkezéseteket!

Felnőtteknek

Egy igazán extrém sportot keresel? Rendszeresen mozognál, hihetetlen hangulatban? Mindeközben egy igazi sportot űznél? Ne keress tovább! Nálunk annyit lőhettek ami a csövön kifér, ingyen adjuk a lövedékeket és nem kell semmi befektetés hozzá, hiszen mi adunk minden felszerelést is! Kiváló erőnléti edzések, igazán jó hangulatban és mindeközben új barátságok is szövődhetnek az igazi csapatjátéknak és a közös érdeklődésnek köszönhetően. Várunk Titeket!

FOGLALJ MOST PÁLYÁT:  06 / 70 7777 156

Rólunk

Adrenalint hozunk a hétköznapokba és megismertetünk egy igazán izgalmas és elérhető sporttal, amit imádni fogsz! Kelj fel, húzd fel a maszkot, biztosítsd ki a markert és nézz bele a célkeresztbe…. Reaktor Paintball Hungary!

Pályafoglalás

Időpontfoglalás emailben és telefonon is lehetséges. Kérlek titeket, hogy előre és időben jelezzétek a foglalási szándékot, hogy a kért időpontban szabad maradjon Nektek a pálya! Hamarosan talákozunk… Felejthetetlen élmény lesz!

Elérhetőség

Auto & Security System Bt.
Adószám: 20465315-2-03
Telefonszám: 06 / 70 7777 156
Email: reaktorpaintball@gmail.com
Cím: 6500, Baja, Szentjánosi utca 3.
Minden jog fenntartva!