1. iPhone (2007)

Epl opció

Tartalom

  Elérhető szolgáltatás opciók: QoS opció A MultiFlex szolgáltatás - külön szolgáltatói QoS beállítások nélkül is - alkalmas a LAN adatátvitel mellett hangforgalmat, vagy multimédiás forgalmat tartalmazó Ethernet keretek továbbítására.

  epl opció

  Az előfizető igénye alapján a Magyar Telekom segítségével is biztosítható az ügyfélhálózati csatlakozáson a priorizált forgalom átvitelének elsőbbsége, illetve védelme a nem priorizált forgalommal szemben. A QoS szolgáltatás keretében a Magyar Telekom megosztja a szolgáltatás hozzáférési ponton beállított portsebességet a három prioritási osztály között.

  epl opció

  Az ilyen besorolással a portra érkező összesített epl opció, a fenti értéket nem meghaladó sebesség mértékéig nem torlódhat. A fenti beállítás nem jelent sebesség korlátozást, mert a priorizált vagy a priorizálatlan forgalom, a másik teljes hiánya esetén kitöltheti a teljes portsebességet. Prémium opció A MultiFlex szolgáltatás valós nem csupán üzleti kockázat vállaláson alapuló növelt SLA paraméterekkel rendelkező verziója.

  epl opció

  Csökkentett hibaelhárítási idő: Minőségi panasz hibaelhárítási ideje: 10 óra alap esetben 14 óra. Professzionális szolgáltatás üzembe helyezés: Vég-vég mérésekkel ill. Redundancia opció A Redundancia opció a magasabb megbízhatóságot biztosító szolgáltatás igénybevételének lehetőségét kínálja.

  epl opció

  Az opció emelt minőségi szintjére skalpolás lehetőségei epl opció az alábbiak: Szolgáltatásnyújtási idő: 24 óra ×  nap.