Navigation menu

Exponenciális trendvonal. További segítségre van szüksége?

Kevesebb Megjegyzés: Szeretnénk, ha minél gyorsabban hozzáférhetne a saját nyelvén íródott súgótartalmakhoz. Ez az oldal gépi fordítással lett lefordítva, ezért nyelvtani hibákat és pontatlanságokat tartalmazhat.

A célunk az, hogy ezek a tartalmak felhasználóink hasznára váljanak. Kérjük, exponenciális trendvonal a lap alján írja meg, hogy hasznos volt-e az Ön számára az itt található információ.

Trendvonal-beállítások az Office-ban

Az eredeti angol nyelvű cikket itt találja. Milyen típusú adatokat van kell használnia a trendvonal típusú határozza meg. Megbízhatósága exponenciális trendvonal Trendvonal a R-négyzet értéke közelében van 1 esetén leginkább megbízható.

Amikor trendvonalat, az adatok Graph automatikusan kiszámítja annak R-négyzet értéke.

hogyan lehet pénzt létrehozni mondd meg, hol kereshetnék igazán pénzt az interneten

Ha azt szeretné, megjelenítheti a ezt az értéket a diagramon. Lineáris A lineáris trendvonal a regressziós egyenes vonal, amely a egyszerű lineáris adathalmazok. Az adatok lineáris, ha a minta a hozzá tartozó adatpontok hasonló, egy sorban.

Trendvonalak

A lineáris trendvonal általában valamilyen érték egyenletes növekedését vagy csökkenését mutatja. A következő példában a lineáris trendvonal jól látható, hogy hűtőgépek értékesítési egy 13 éves időszak egységes merültek. Figyelje meg, hogy az R-négyzet értéke 0, ami közelítését az adatokat a vonalat. Logaritmikus A logaritmikus trendvonal leghasznosabb mennyi díjat kell az adatok módosítására növeli vagy csökkenti a gyorsan és esetén majd szintek regressziós görbe.

Minden két dimenziós diagramtípushoz hozzáadhatók trendvonalak, kivéve a torta- és az árfolyamdiagramokat.

A logaritmikus trendvonal negatív és pozitív értékek használhatja. Az alábbi példában a logaritmikus trendvonal egy rögzített-területére, ahol sokaság simítani, a csökkent állatok adhatja állatok egy statisztikai sokaság várható értéknövekedésével mutatja be.

Figyelje meg, hogy az R-négyzet értéke 0, ami viszonylag közelítését az adatokat a vonalat. Polinomiális A polinomiális trendvonal az egy görbe ingadozó adatok használt. Ez akkor hasznos, például elemzéséhez nyereség vagy veszteség nagyszámú adatot felett. A polinomiális sorrendjét határozza meg az adatok ingadozásának számát, vagy ívek hegyek és völgyek jelenjenek meg a görbe. Egy sorrendet 2 polinomiális trendvonal általában rendelkezik, csak egy hill vagy völgyi.

A sorrend 3 általában vagy rendelkezik, egy exponenciális trendvonal két hegyek völgyek.

Az adatokhoz Trendvonal választása

A következő példa bemutatja a egy sorrendet 2 polinomiális trendvonal egy hilla kapcsolatot a sebesség és az üzemanyag-fogyasztási között. Hatvány A hatványtrendvonal olyan görbe, amely akkor célszerű használni a összehasonlító növelése egy adott díjazott adathalmazok — például a gyorsítás típusú egy exponenciális trendvonal időközönként.

Zérust nem gyors kereset a neten negatív értékeket tartalmazó adatokhoz nem választhat hatványtrendvonalat.

bináris opciók megtérülési százaléka aki nagy pénzt keres

A következő példában gyorsítás az adatok megjelenítési úgy, hogy a méter távolság másodperccel. A hatványtrendvonal világosan mutatja a növekvő gyorsulást.

Figyelje meg, hogy az R-négyzet értéke 0, ami gyakorlatilag tökéletes az adatokat a vonalat. Exponenciális Az exponenciális trendvonal egy görbe, amely a leghasznosabb, amikor növekvő vagy csökkenő egyre nagyobb mértékben adatok értékek.

Zérust vagy negatív értékeket tartalmazó adatokhoz nem jeleníthető meg exponenciális trendvonal. A következő példában a exponenciális trendvonal trendvonallal egy objektumként es csökkenő mennyiségét életkor szemléltetésére szolgál.

bot kereskedő bináris opciókhoz az opció névértéke

Ne feledje, hogy az R-négyzet értéke 1, ami exponenciális trendvonal jelenti, hogy a vonal tökéletesen illeszkedik az adatokat. Mozgóátlag A mozgó átlag trendvonal kisimítja az adatok megjelenítése a minta, vagy a trend illusztrációkra ingadozását. A mozgóátlag-trendvonal használja a megadott számú adatpontot az időszak beállítással adható megátlagok őket, és használja az átlagos értéke a trendvonal egy pontját.

Időszak értéke 2, például, majd az első két adatpont átlaga szolgál a mozgóátlag-trendvonal az első pont.

Matek gyorstalpaló - Exponenciális egyenletek

A második exponenciális trendvonal harmadik adatpontok átlagát szolgál a második pontra a trendvonalra, és így tovább. A következő példában a mozgóátlag-trendvonal az egy 26 hetes időszak alatt eladott házak számából alkotott mintát mutat. További segítségre exponenciális trendvonal szüksége?