Opciós ügylet

Határ opciók

Tartalom

  exponenciális trendvonal mutatja

  Határidős termékek Határidős termékek A határidős piaci ügyleten keresztül kiugróan magas hozamú, de ezzel együtt magasabb kockázatú pozíciót éppúgy létre lehet hozni, mint a befektető portfoliójának kockázatát csökkenteni. A határidős piac a tőkeáttételen keresztül lehetőséget teremt arra, hogy kis tőkebefektetéssel nagy értékű pozíciókat mozgasson a befektető.

  passzív jövedelem lehetőségei az interneten

  A határidős ügyleteken keresztül az alaptermék tetszőleges irányú ármozgása kihasználható, így egyszerű eszközül szolgál az árcsökkenésben rejlő profit lehetőségek kihasználására is. Határ opciók BÉT folyamatosan bővülő határidős termékpalettáján jelenleg az alábbi termékkörök érhetőek el: részvényindex alapú határidős termékek, egyedi részvény alapú határidős határ opciók, deviza alapú határidős termékek, A tőzsdei határidős termékek szabványosítottak.

  A piac likviditásának biztosítása érdekében, a piaci szereplők igényeinek szem előtt tartásával a BÉT meghatározza az egyes alaptermékekre köthető határidős ügyletek paramétereit. Ezek határ opciók a leglényegesebbek a határidős ügyletek lejáratai, a kötésegység a kontraktusméret és a teljesítés módja.

  hol lehet online véleményeket keresni