iPhone Képernyőjavítás és -csere – Hivatalos Apple-támogatás

Hivatalos csere, Az iPhone képernyőjének javítása

hivatalos csere

Csereprogram Önért és az unokáiért! Legyen Ön a "jófiú" aki példával jár mások előtt! Pénzt mennyit keresni vásárló céljai a háztartási gép csereprogrammal: Minél több öreg, energiazabáló készülék kivonása a háztartásából, így takarékoskodhat a rezsivel, és hivatalos csere környezetét.

FŰRÉSZ MÁNIA: DUGATTYÚ KITÁMASZTÁS A KÖDBEN ÉS A VEZETŐLEMEZ KOPÁS

Magas minőséget képviselő háztartási gépekkel körülvennie magát, melyek maradéktalanul hosszú távon kiszolgálják. Kevesebb hasznavehetetlen elektromos hulladék felhalmozása, mely károsítja a környezetet.

hivatalos csere

Komfortosabb, élhetőbb otthona lesz, hivatalos csere a gépek kiszolgálják Önt, és nem mindig Ön lesz az utolsó aki lefekszik aludni. Régi háztartási gépét cserélje el egy új készülékre az Online Márkaboltokban, mert visszakap Minden általunk forgalmazott készülék megvásárlása esetén a régi, akár működésképtelen gépért cserébe Online Pénztárcájába Ha hivatalos csere a közeljövőben nem tervez újabb vásárlást, akkor sem veszítik el érvényességüket, akár több év múlva is felhasználhatja azokat, még pedig úgy, hogy Csereprogram keretein belül, a régi készülék átadását követően kerül jóváírásra OnlinePénztárcája Vásárlóink régi készülékeit, több esetben, rászoruló családoknak adományozzuk.

Nézzen meg erről egy videót: Példa az onlinePénztárca használatra: A kiválasztott készülék Lista ára Kedvezményes Online ára  Ebben az hivatalos csere további 5.

hivatalos csere

SŐT készüléke mellé akár 7 év garanciát is is választhat! A tájékoztatás nem teljeskörű, az Online Pénztárcáról és a felhasználási feltételekről érdeklődjön értékesítő munkatársainknál, vagy itt olvashat róla bővebben.