Hogyan foglalj időpontot?
Időpontot és pályát telefonon, emailben és itt a pályafoglalás menüpontban is tudsz foglalni. Fontos, hogy tudd, kb hányan fogtok játszani! Nálunk nincs minimum létszám! A paintballozás előtti napon telefonon visszaigazolást kérünk, emlékeztetünk és esetleg még plusz információval is el tudunk látni amennyiben felmerülne bármilyen kérdés. Fontos, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek. Ez az edzéseinkre is vonatkozik természetesen. Foglaltál már pályát? Várjuk hívásod, emailed!

 

speed-2

Télen, esőben is játszható?
Sokan azt hiszik, hogy a paintballt csak nyáron lehet űzni. Ez TÉVHIT. Az összes pályánk fedett részekkel van ellátva, így rossz időben, télen is teljes mértékig játszahóak, sőt külön élmény. Nyugi, a hóember nem lő vissza. Persze  8-as Richter skála szerinti erősségű földrengés, vagy szökőár és tornádó esetén zárva tartunk pillanatnyilag :D minden más esetben viszont várunk Titeket! Komolyra fordítva a szót, télen még realisztikusabb játékélményben lehet részetek!

 

Miért válassz minket?
Ha már játszottál máshol, biztos tapasztalhattad, hogy hamar bepárásodik a maszkod, ami elrontotta a játékélményt.. Nálunk ez kizárt, ugyanis Thermo lencsés duplafalú párásodásmentes maszkok vannak, a maximális adrenalinért! Itt lehetsz Rambo géppuskás full automata fegyverrel, vagy a megtestesült legenda Vaszilij Zajcev masterlövész, a speciális sniper fegyverrel de akár lehetsz Hulk is aki nem tököl és a taktikai pajzzsal simán átgázol mindenkin. Ha kicsit szolidabb vagy és nem akarsz az első sorban azonnal a tűzvonalban lenni, lehetsz rádiós is és segíthetheted a csapatod kommunikációját, ami elengedhetetlen egy jó stratégiához. Tudom, nem akartál az első sorban lenni de hidd el a mesterlövész legfontosabb célpontja vagy :) Miért válassz még minket ennyi jó dolog után? Hát mert jó fejek vagyunk :D

 

why-deltaforce-banner_11

0.-ik szabályok
  • A játéktéren NEM veheted le a maszkot!
  • Fogadj szót a játékvezetőnek, mert nála van az összes lőszer és a legjobb fegyverek :D
  • Fizikai kontaktus és alkoholfogyasztás TILOS!
  • 5 méteren belül TILOS bárkire is rálőni!
  • A játéktéren kívül a fegyver csövének lefelé kell néznie!
  • TILOS a földről felvenni lőszert, tönkreteszi az paintball markert!
  • TILOS a fegyvert dobálni, sérülést okozni benne!

A szabályok be nem tartása kizárást von maga után!

Kik játszhatják?
14 éves kortól bárki űzheti a paintball játékot. TÉVHIT, hogy csak férfiak játszák, hiszen az igazi amazonokkal amúgy is nehéz felvenni a versenyt, tehát lányok is ugyanúgy részt vesznek a játékokon, sőt, magasra is teszik a lécet :) Viszont a középkorúak sem hagyják magukat, ugye? Mondtam már, hogy nyugdíjas kedvezményt is biztosítunk? :) Szóval kortól, nemtől, etnikai hovatartozástól, vallástól és minden más sablon szövegtől függetlenül ez MINDENKI sportja. A paintball egy mindenki számára elérhető alapvető emberi jog. Eurót is elfogadunk :D Foglaljatok pályát most!

 

delta-force-paintball-5a706e82cd693

Ingyen paintball
Felcsillant a szemed, ugye? :D Hát legyen. Ingyen, azaz ahogy mondom, teljesen ingyen játszhatsz nálunk (nincs apróbetű)  ha legalább egy tíz fős csapatot szervezel a paintball játékra. Akkor is áll az ajánlatunk, ha támogatsz minket bármilyen formában (hirdetés, pálya dekoráció felajánlása, szórólapozás, stb…) de majd ezt egy bambi mellett megbeszéljük. Én fizetek. Ingyen paintballozhatsz akkor is, ha részt veszel a közösségi oldalakon meghirdetett promóciókban is, ezért kedveld és kövesd a Reaktor Paitball Hungary facebook oldalál, hogy ne maradj le semmiről!

 

FOGLALJ MOST PÁLYÁT:  06 / 70 7777 156

Rólunk

Adrenalint hozunk a hétköznapokba és megismertetünk egy igazán izgalmas és elérhető sporttal, amit imádni fogsz! Kelj fel, húzd fel a maszkot, biztosítsd ki a markert és nézz bele a célkeresztbe…. Reaktor Paintball Hungary!

Pályafoglalás

Időpontfoglalás emailben és telefonon is lehetséges. Kérlek titeket, hogy előre és időben jelezzétek a foglalási szándékot, hogy a kért időpontban szabad maradjon Nektek a pálya! Hamarosan talákozunk… Felejthetetlen élmény lesz!

Elérhetőség

Auto & Security System Bt.
Adószám: 20465315-2-03
Telefonszám: 06 / 70 7777 156
Email: reaktorpaintball@gmail.com
Cím: 6500, Baja, Szentjánosi utca 3.
Minden jog fenntartva!