Menetidő: kb. 20 perc.

Jelképes ár.

Who were the Vestal Virgins, and what was their job? - Peta Greenfield

Nekik szól a hagyományos éves bérlet. Az éves bérlet a vásárlástól számított napig érvényes.

jelképes ár

A Az éves látogatói bérlet tulajdonosával jelképes ár együtt érkező 2 éven aluli gyermek részére nem kell megváltani az ún. Felnőtt bérlet Gyermek bérlet éves korig A bérlet tulajdonosa a gyermek, az ő jelenléte nélkül más személy a bérletet nem használhatja belépésre.

jelképes ár

A bérlet a cég alkalmazottjai között szabadon átruházható. A bérlet a kiállítástól számított egy évig érvényes az Állatkert teljes területére.

Minden, amit a wifi modulról tudnia kell! A következőkben összefoglalunk minden részletet a felajánlott Growatt inverterekhez csatlakoztatható wifi modulokkal kapcsolatban.

A bérletek QR kóddal vannak ellátva illetve a cég logóját is tartalmazhatja. Illetéktelen felhasználás esetén a belépést megtagadhatják, a bérlet bevonása mellett.

jelképes ár

A bérlet nem átruházható! A bérlet vásárlásakor ezt az igénylőlapot tölti majd ki munkatársunk a szükséges adatokkal az Ajándékboltban.

jelképes ár

A bérlettulajdonosok a bérlet megváltásával elfogadják, hogy rájuk is érvényes az Állatkert érvényben levő Látogatási Szabályzata. Az előre megváltott bérletekkel a pénztárak nyitvatartási idejében lehetséges a belépés.

jelképes ár

A megvásárolt bérletek nem visszaválthatóak és tovább nem értékesíthetőek. Bérletigényléssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja el.