Kockázati lehetőségek

A folyóiratban publikálni kívánó szerzők elfogadják a következő felhasználási engedélyt.

kockázati lehetőségek

A felhasználási engedélyben nem érintett kérdésekben a szerző kockázati lehetőségek a jelen engedéllyel együtt elfogadott Creative Commons Nevezd meg! A felhasználási engedély tartalma A szerzői jogról szóló A felhasználási jog kiterjed az Szjt.

kockázati lehetőségek

Open Access A Tér és Társadalom kiadói késleltetett nyílt hozzáférésű folyóirat; a lapszámok megjelenés után három hónappal válnak mindenki számára elérhetővé.

Szerző vállalja, hogy a szerzői művet a Tér és Társadalom folyóiratban való megjelenéstől számított három hónap elteltével teszi nyilvánosan elérhetővé saját és intézeti oldalakon, repozitóriumokban.

kockázati lehetőségek

A harmadik felek a mű további felhasználásának engedélyezése során jogosultak saját felhasználási szabályokat meghatározni. Változtatás A KRTK a művön — az átdolgozás keretei között — bármely, a mű egységéhez fűződő jogot nem sértő változtatást csak a szerző egyetértésével hajthat végre.

kockázati lehetőségek

Szavatosság A szerző a nyilatkozatával jogszavatosságot kockázati lehetőségek arra vonatkozóan, hogy a mű felett nem áll fenn másnak olyan joga, amely a KRTK jogszerzését korlátozná vagy kizárná. Szerzőtársak esetén jelen nyilatkozat hatálya kiterjed a szerzőtársakra is, a nyilatkozat tartalmának megismertetése a szerzőtársakkal a művet a KRTK számára átadó szerző felelőssége.

kockázati lehetőségek

Személyhez fűződő jogok A szerző k nevét a művön vagy az arra vonatkozó közleményeken a mű átadásakor feltüntetett módon kell megadni.

A szerző k legtöbbet olvasott cikkei.

Kiszámoló Akadémia 3. előadás 1. rész