Dokumentumelemek eltávolítása

Opciók törlése, KDC-BT73DAB/KDC-BT53U/KDC-5057SD

Dokumentumelemek eltávolítása A funkcióval eltávolíthatja azokat a opciók törlése vagy nem egyértelmű tartalmakat, amelyeket nem szeretne megtartani a dokumentumban annak megosztásakor. Ilyenek például a könyvjelzők, a megjegyzések, a mellékletek, a metaadatok stb.

Események létrehozása és szerkesztése az iPhone-on lévő Naptár alkalmazásban

Ha meg szeretné tartani az eredeti dokumentumot, vizsgálja az eredeti másolatát, és töröljön abból, vagy a Mentés másként funkcióval hozzon létre egy másodpéldányt. Azt is megadhatja, hogy ez a párbeszédpanel minden alkalommal megjelenjen, amikor bezár egy dokumentumot, illetve amikor a dokumentum egy e-mailhez van csatolva. Alapértelmezés szerint ezek a beállítások le vannak tiltva. Törölje a jelölést, ha meg akarja őrizni valamelyiket.

Felvétel szerkesztése vagy törlése az iPaden lévő Hangjegyzetek alkalmazásban

Egy PDF-dokumentum összes könyvjelzőjét megtekintheti a Könyvjelzők panelen. A könyvjelzők általában a dokumentum szerkezetét jelölik, de lehet köztük bizalmas szó vagy kifejezés is.

Megjegyzések A megjegyzések általában szövegjelölésekre vonatkoznak, és a szerző vagy a véleményezők véleményét képviselik.

Az opciók törlése megjegyzést a Megjegyzések panelen láthatja a Nézet sávtól balra lévő eszközre kattintva. A megjegyzések közé tartoznak a jegyzetek, a jelölések, a rajzobjektumok, valamint opciók törlése fájl- és hangmellékletek. Ezzel a beállítással nem távolítja el a Mellékletek panelen hozzáadott mellékleteket.

Felvétel szerkesztése vagy törlése az iPaden lévő Hangjegyzetek alkalmazásban A Hangjegyzetek alkalmazásban a szerkesztőeszközök segítségével precízen szerkesztheti a felvételeket. Eltávolíthatja azokat a részeket, amelyekre nincs szüksége, új felvételt készíthet bizonyos részek fölé, vagy lecserélhet egy teljes felvételt. Felesleges részek levágása A felvételek listáján koppintson a szerkeszteni kívánt felvételre, majd koppintson a Felvétel szerkesztése lehetőségre jobbra fent.

Dokumentummellékletek A dokumentumszintű mellékletek a PDF-dokumentumhoz hivatkozásként vagy kapcsolt adatként hozzáadott fájlok PDF vagy más formátumban.

Az összes mellékletet a Mellékletek panelen láthatja a Nézet sávtól balra lévő eszközre kattintva.

opciók törlése localbitcoins hasonló oldalak

A megjegyzésként hozzáadott mellékleteket a program nem távolítja el ebben az esetben. Törölt tartalom A törölt részek oldalak, szöveg, képek, körülvágott elemek nem mindig törlődnek ténylegesen a PDF-dokumentumból, néha csak láthatatlanok. A kíváncsi megtekintők vissza is állíthatják azokat.

Célok Elhelyezhet egy ikont a PDF-fájlban, és egy külső fájlhoz csatolhatja azt.

Canon: Felhasználói kézikönyv: EOS D: Beállítások törlése

Ha az ikonra kattint, megnyílik a fájl. A célokat a Célok panelen tekintheti meg a panelsávon a Célok eszközre kattintva. A célfájlok általában nem nyithatók meg, ha a PDF meg van osztva.

A bélyegképeket az Oldalak panelen tekintheti meg a panelsávon az Oldalak eszközre kattintva. Űrlapmezők és műveletek A PDF-dokumentumban található űrlapmezők interaktív funkciókat tartalmazó dinamikus vezérlők.

Ha eltávolítják ezeket, a program opciók törlése űrlapmezőt kisimít, és a továbbiakban nem szerkeszthetők, tölthetők ki vagy írhatók alá.

CSATORNA TÖRLÉS!

Az űrlapmezőket az Űrlapvezérlők panelen tekintheti opciók törlése a panelsávon az Űrlapvezérlők eszközre kattintva. Összes JavaScript-kód A JavaScript olyan aktív összetevő, amely megadott feltételek esetén parancsot vagy műveletet hajt végre.

KDC-BT73DAB/KDC-BT53U/KDC-5057SD

Ha eltávolítják, az opciók törlése JavaScript-kód inaktívvá válik. Hivatkozások A Hivatkozások egy adott célra vagy műveletre mutatnak. Ha eltávolítja ezt az elemet, a hivatkozások szövege vagy objektuma megmarad, de a hivatkozások törlődnek a PDF-ből. Metaadatok A metaadatok olyan információkat tartalmaznak a PDF-dokumentumról, mint például a szerző, a tárgy, a kulcsszavak, a dátum, a szerzői jogi információk stb.

A metaadatok között PDF-keresőeszközökkel lehet keresni. Ha a Tulajdonságok szerkesztése elemre kattint, a Dokumentum tulajdonságai párbeszédpanelen is láthatja őket.

KDC-BT73DAB/KDC-BT53U/KDCSD

Beágyazott nem megjelenő adatok Ez eltávolítja a metaadatok által nem lefedett belső adatokat, amelyek normál esetben nem láthatók, de PDF-eszközökkel megtekinthetők.

Eltávolítja a beágyazott indexet, amely esetleg olyan szöveget tartalmaz, amely már törölve lett. Az összes kijelölése elemre kattintva kijelölheti az összes aktív elemet, vagy törölheti a kijelöléseket. Kattintson az Eltávolítás elemre a kijelölt elem ek tartalmának törléséhez.

opciók törlése egy új típusú kereset egyszerű és gyors kereset

Kattintson a Mentés másként parancsra, és adjon meg egy új fájlnevet, ha meg szeretné tartani az eredeti PDF-dokumentumot. Megjegyzések A fájl mentése után az összes kijelölt elem véglegesen el lesz távolítva a PDF-dokumentumból.

  1. Hálózati kereseti rendszerek
  2. Hogyan keresnek pénzt a kettes ház
  3. Áttekintés a bináris opciókról 24
  4. Opciók hozzáadása, módosítása, törlése - CooSpace súgó

Ha mentés nélkül bezárja a PDF-dokumentumot, a program minden opciók törlése visszavon, és meg kell ismételnie a folyamatot. A dokumentumelemek eltávolítása általában együtt történik a kihagyás művelettel, amely a Power PDF Advanced verziójában áll opciók törlése.

A kihagyás elvégzése után a program felajánlja a dokumentumvizsgálat lehetőségét. Egy dokumentumban való kihagyás nem törli a tartalmat egy már beágyazott indexből.

opciók törlése bináris opció 100 befizetéssel