Tartalomjegyzék

Opciós rendszer, A Bináris Opciókról – Bináris Opció vélemények

Tartalom

  Deviza Opciós rendszer Az Erste Trader több mint 40 devizapárra valamint az aranyra opciós rendszer ezüstre kínál opciókat a rövid futamidőtől egészen 1 évesig.

  bináris opciók típusú jelek

  Miért érdemes az Erste Trader-ben Deviza Opcióval kereskedni? Több mint 40 devizapár, valamint arany és ezüst opciók dollár ellenében. Mély likviditás érhető el. Lejáratok 1 naptól 1 évig terjednek.

  típusú bináris opciós mutatók

  Lejáratkor a lehívás és elszámolás automatikus. Az Erste Trader-ben kereskedhető Deviza Opciók európai típusú opciók.

  volumen kereskedési stratégia bináris opciókban

  Az adásvétel természetesen a futamidő alatt bármikor megtörténhet. Abban az esetben, ha nem zárja nyitott Deviza Opcióját, akkor a lejárati napon a következő történhet.

  franchise opció

  A nyereséget illetve veszteséget a kötési ár és a devizapár aktuális árfolyama közötti különbség határozza meg. Felhívjuk a figyelmet, hogy az így megnyílt Deviza FX pozíció tekintetében ugyanolyan szabályok érvényesülnek, mint amit a Deviza termékeknél írtunk: legyen figyelemmel így megnyílt pozíciója átgörgetésére, fedezetigényére.

  mutató nélküli kereskedési rendszer bináris opciókhoz

  Long pozíció esetén nincsen szükség plusz fedezetképzésre, csak a prémiumot kell az opció után kifizetni. Opció short-olása esetén viszont mivel a veszteség korlátlan lehet, emiatt margin-t is foglal a rendszer a nyitott pozíciók után.

  hogyan lehet bináris opciókat kereskedni szintekről