Keresés űrlap

Üzletközpontok nyitottak

Tartalom

  A Wikimédia Commons tartalmaz Duna Plaza témájú médiaállományokat.

  üzletközpontok nyitottak

  Átadására Magyarországon az addigi üzletközpontok Budai Üzletközpontok nyitottak Metró és a jellegében leginkább hasonló SUGÁR után ez volt az első amerikai típusú plaza más néven mallüzletközpontok nyitottak újdonsága és vonzereje abban rejlett, hogy üzletközpontok nyitottak módon, egyetlen hatalmas, fedett térben integrálta a modern fogyasztói társadalom alapvető igényeit: az akár egész napos családi programot kínáló bevásárlási, fogyasztási és szórakozási lehetőségeket.

  A 34 ezer négyzetméteres kereskedelmi területen üzlethelyiséget alakítottak ki. Mára ezt a folyosót is benépesítettek az üzletek.

  üzletközpontok nyitottak

  Az üzlethelyiségekre óriási kereslet mutatkozott, ezért határozták el a parkolóház és a főépület közötti hidak beépítését, a tetőtérben pedig fitneszközpont és két új, fős moziterem létesítését.

  A Duna Plaza vezetése a komplexum modernizálásával próbálta visszahódítani a közönség legalább egy részét: üzletközpontok nyitottak 1,5 milliárd forintos beruházás keretében felújították az épület belsejét, korszerűsítették a teljes gépészetet az elektromos rendszert, a vizesblokkokat és a légkondicionálásta belső tér üveg- és fémborítást kapott, a jégpályát eltüntették, helyére többszintes vendéglátóteraszt építettek, vízesésselkiülőkkel.

  A jelenlegi parkolóház gépkocsi számára biztosít parkolóhelyet.

  üzletközpontok nyitottak