Éves rekordra gyengült a forint

Dax opció, A DAX index összetétele

Tartalom

  BÉT határidős kereskedés Mit kínálunk?

  dax opció

  A Budapesti Értéktőzsde határidős piacán jelenleg index BUX, BUMIXegyedi részvény, deviza- és kamatkontraktusok különböző lejárataira illetve különböző opciós kontraktusokra lehet üzletelni. Az alábbiakban most befektetők által leginkább kedvelt BUX-ról és egyedi részvényekről ejtünk néhány szót.

  dax opció

  Jelentősebb dax opció és likviditás inkább az azonnali piacon is preferált "blue-chip"-ek esetén a jellemező. A spekuláns gondolatmenete azonos a fent leírtakkal.

  dax opció

  Kinek ajánljuk? A határidős kereskedés fő jellemzője a nagy tőkeáttétel. Mit is jelent ez?

  dax opció

  Nem mást, mint hogy meghatározott letétkövetelmény mellett annál többszörös árfolyamértékű pozíció nyitható. Ebből adódóan a részvénypozíciónál is nagyobb kockázatot a nagyobb hozamért vállalóknak ajánljuk. Példa a tőkeáttételre Példánkban a MOL egyedi részvény letétkövetelménye Ennek biztosításával db MOL-nak megfelelő pozíció nyitható, amelynek ha az instrumentum ára pl.

  dax opció

  Hogyan kereskedhet? Központi Ügyfélszolgálatunk Tanácsadói elfogadnak megbízást telefonon, faxon vagy akár személyesen. Folyamatosan figyelik a piacot, mindig pontos és friss információval állnak rendelkezésére.

  dax opció

  Szolgáltatásainkat elérheti.