DC LOFTY WASHINGTON, DC

DC opciók, Eaton 93E UPS

Rövid információk a felsorolt konfigurációs opciókhoz C Átugorhatja az inverter konfigurációját és egyből a felhasználói felületre léphet nem ajánlott D Beállíthatja, hogy a megjelenített oldal ne jelenjen meg a felhasználói felület újbóli megnyitásakor E Kiválaszthatja a különböző konfigurációs opciókat Konfigurációs opciók: Az Inverter konfigurálása oldal különböző konfigurációs opciókat kínál. Válassza ki az egyik opciót, majd kövesse a kiválasztott opció lépéseit az alábbiakban leírtak szerint.

Így biztos lehet abban, hogy az inverter optimális működéséhez szükséges összes paraméter helyesen lesz beállítva.

Szolgáltatások

Konfiguráció átvétele fájlból Manuális DC opciók Beállítások átvétele Az DC opciók beállítások mentését a felhasználói felületen látható homokóra ikon jelzi. Az inverter megfelelő DC-feszültség esetén közvetlenül megkapja és átveszi az adatokat. Ha túl alacsony a DC-feszültség pl. Amíg az inverter nem kapja meg és nem veszi át a beállításokat, addig továbbra is látható a homokóra ikon a felhasználói felületen.

A beállítások átvétele megtörténik, amint van elegendő DC-feszültség és újraindul az inverter.

Közeli éttermek Találjon Önnek megfelelő lemondási szabályzatot Javasoljuk, hogy ingyen lemondható lehetőséget válasszon, ha netán változtatni kellene tervein. Olvasson többet Kérjük, ellenőrizze foglalása feltételeit A Ha nem rugalmas árkategóriát foglal, akkor lehetséges, hogy nem kap visszatérítést. A lemondási kérelmet a szállás kezeli majd az Ön által választott szabályzat és a kötelező fogyasztóvédelmi törvények alapján.

Ha megjelenik a homokóra ikon a felhasználói felületen, akkor megtörtént a beállítások mentése. A beállítások nem vesznek el.

hogyan lehet napi 0 1 bitcoinot készíteni

Kijelentkezhet a felhasználói felületről és elhagyhatja a berendezést. Konfiguráció átvétele fájlból Az inverter konfigurációja fájlból is átvehető.

Eaton 93E UPS

Ehhez rendelkezésre kell állnia egy fájlban elmentett inverter-konfigurációnak. Eljárás: Válassza ki a Konfiguráció átvétele fájlból konfigurációs DC opciók.

érdemes hinni az internetes bevételekben

Kattintson a [Keresés Kattintson a [Fájl importálása] gombra. Konfiguráció telepítő varázslóval ajánlott Válassza ki a Konfiguráció telepítő varázslóval konfigurációs opciót.

  • Hogyan lehet gyorsan 1000 dollárt keresni
  • Какой-нибудь из этих вот роботов на колесах, которых мы порой встречаем, прошел бы по ней между башнями с такой же легкостью, что и по земле.
  • Огромная аспидно-черная чаша пила солнечный свет и ни крупицы его не отражала в глаз человека.
  • DC beállítások, avagy kezdjük az elején! - Iminet Informatikai Portál

A telepítő varázsló megnyílik. Kövesse a telepítő varázsló lépéseit és végezze el a beállításokat saját berendezésének megfelelően.

Konfiguráció átvétele fájlból

Miután elvégezte a beállításokat az egyes lépésekben, kattintson a [Mentés és tovább] gombra. Az utolsó lépésben összefoglalva jelenik meg az összes elvégzett beállítás. Az elvégzett beállítások korrigálásához kattintson a [Vissza] gombra, navigáljon a kívánt lépéshez, korrigálja a beállításokat, majd kattintson a [Mentés és tovább] gombra.

nyereséges mutató a bináris opciókhoz 2020

Ha minden beállítás helyes, kattintson a [Tovább] gombra az Összefoglalásban. A beállítások fájlba mentéséhez kattintson az [Export summary] gombra, majd mentse el a fájlt a végberendezésen.

Dc Lofty Hotel 2*

Az összes paraméter és beállításaik exportálásához válassza ki az [Összes paraméter exportálása] opciót. Ennek segítségével az összes paraméter és beállításaik exportálhatók egy HTML-fájlba.

fb one bináris opciók hivatalos webhelye

Megnyílik a felhasználói felület kezdőoldala. Manuális konfiguráció A kívánt paraméterek beállításával manuálisan konfigurálhatja az invertert. Eljárás: Válassza ki a Manuális konfiguráció konfigurációs opciót.

Cikkünkben a legalapvetőbb beállításokat vesszük sorba, hogy a DC-zést meg tudja a hozzá nem ért? Ha a szoftvert letöltöttük www.

Megnyílik a Készülékparaméterek menü a felhasználói felületen, és megjelenik az inverter összes rendelkezésre álló paramétercsoportja. Kattintson a [Paraméterek szerkesztése] gombra. Válassza ki a kívánt paramétercsoportot.

Megjelenik a paramétercsoport összes rendelkezésre álló paramétere. Állítsa be a kívánt paramétereket. Kattintson az [Összes mentése] gombra. Az inverter paraméterei be vannak állítva.