A Fallout 4 űrruhát nem dobják el. Használjon három magot a csillaghajó meghajtására

Kereskedő robotüveg, Kenwood, Otthon & Kert - Kenwood, Otthon & Kert árak és visszajelzések a

Használjon három magot a csillaghajó meghajtására Ennek a mellékmissziónak a megkezdése a bővítés során Nuka világ megjelent fallout játékok 4, meg kell találnod a tisztított nevű parasztot.

A Yader-Mir állomás közelében találja.

Teleportáljon oda, és irány a hubológusok tábora. A kívánt NPC megtalálható a kerítés közelében, a torony közelében.

Drága kabátok A Fallout 4 drága érméket keres. Drága kabátok Megjelenés dátuma: Egy opcionális rész az összes mag összegyűjtése az új páncélok kinyitása érdekében. Ez a küldetés része a "Nagy turné" történet küldetésnek, amely a "Galaxis" övezetében zajlik. A "Csillagküldőt" úgy fejezheti be, hogy elpusztítja a térképen található összes robotot és tornyot a megfelelő helyekre a térképen látnivalókként vannak jelölvede a csillagmag keresése a jövőben magának fizeti magát.

Beszéljen vele erről és arról, majd kövesse ezt az embert a táborig. Bemutatja Dara Hubbell-nek, és utána indul a küldetés. Megjegyzés: ha akarod, nem tudsz kommunikálni ezzel a személlyel, és azonnal menj el a hubológusok táborába, és saját magad találd meg Darut.

Beszélj Darával A Hubologusok táborának nevezett minitérkép azon pontjára tartunk, amely Yader várostól nyugatra található.

video oktatóanyagok online bevételek

Egy titokzatos embercsoport parkolóját találjuk, akik hubológusnak hívják magukat. A táboruk a kávézóban van. A kívánt helyre eljutva Daru Hubbell-t ősz hajú nőt, hátsó oxigénrendszerrel rendelkező nőt keressük.

indikátor mf bináris opciók

Különböző témákban beszélgetünk vele, hogy végül megkapjuk a küldetést. Szerezzen be 5 űrruhát Dara disznót keres, hogy találjon 5 használható űrruhát a csoport szektájának minden tagjának. Az alábbiakban bemutatjuk az kereskedő robotüveg speciális ruha helyét: Teleportálunk arra a pontra, hogy "Vault-Tek: a csillagok között". A főbejárat segítségével megyünk be kereskedő robotüveg szerkezetbe közvetlenül a hős előtt függőleges spread opciók. Befordulunk a megfelelő alagútba.

Két forduló után megtaláljuk a Föld bolygó hatalmas modelljét, amely mellett van egy rakéta és egy űrhajós. Levesszük az űrruhát a próbabábutól, és továbbállunk. Átmegyünk a vonzerő központjába, és elérjük a nagytermet. Előtt egy zárt szobát találunk, de az ablakon keresztül tökéletesen látszik, hogy van benne egy másik űrhajós bábu.

csatorna stratégiák bináris opciókban

Kinyitjuk az ajtót, és elvesszük az űrruhát. Továbbhaladunk és elérjük a komplexum végét. Aztán lemegyünk a lépcsőn, a közelben állunk.

Otthon & Kert / Keresési eredmény a "Kenwood"

Jobb és bal oldalon két ajtót találunk. Áthaladunk a jobb oldaliba, és ismét lemegyünk a lépcsőn. Átkelünk a telephelyen, jobbra fordulunk és továbbhaladunk az úton.

Útközben még két ajtón találkozunk. Kiválasztjuk a bal oldalt, és a laboratóriumban találjuk magunkat. Kinyitunk egy kereskedő robotüveg ajtót, és egy másik animatronikával a vezérlőben találjuk magunkat.

Fogjuk az űrruhát és folytatjuk utunkat. Kiszállunk a szobából kereskedő robotüveg balra fordulunk. Bemegyünk az átjáróba, és megtaláljuk a rakéták és űrhajósok modelljeit. Leveszünk tőlük két űrruhát. Most visszatérhet az ajándékba. Átadja az öltönyöket Dara Hubbelnek A táborba költözünk és beszélgetünk Darával. Most hallgassa meg a nő beszédét, majd a hubológusok egész csoportjával együtt menjen a helyi szeméttelepre.

Megérkezünk a kívánt helyre, bemegyünk a romos épületbe és beszélgetünk a karakterrel.

hogyan lehet manuálisan felhívni a trendvonalat

Tisztítsa meg a roncstelepet opcionális Ezt a feladatot akkor kell elvégeznie, ha elmondja nekik, hogy mindenkivel egyedül tud kereskedő robotüveg. Kérhet segítséget a hubológusoktól, vagy támogatás nélkül elküldheti őket robotokkal harcolni.

Meg kell semmisíteni az összes agresszív kannát, majd újra beszélni kell Darával. A lány ismét "nyomja" az inspiráló beszédet és arra kéri, hogy tegyen még egy szívességet neki. Használjon három magot a csillaghajó meghajtására Megközelítjük az űrhajót, és a bejárattól balra találjuk az elosztótáblát.

Kinyitjuk és 4 üres lyukat találunk. Meg kell próbálnia mindenkivel kapcsolatba lépni 3 mag telepítéséhez. Ez azonban csak a kezdet.

Aztán megyünk a hatalmas épülethez, amely a kereskedő robotüveg elején található, átmegyünk a bal ajtón és felmegyünk a felső emeletre.

A folyosó túlsó részén megtaláljuk az áramelosztót.

Visszatérünk az űrhajóhoz, és a magok pajzsához helyezzük. Amint a hubológusok bemennek, húzza meg a kart és küldjön mindenkit repülni. Megjegyzés: ez az oldal küldetés Nuka A világnak két vége van. Ha sikerül 3 magot telepítenie Dara erről kérdezakkor a hubológusok egyszerűen eltűnnek, és ha úgy kereskedő robotüveg, hogy 4 magot szerel fel, akkor a csillaghajó elindítása után az egész csoport meghal. Ezeket a feladatokat elvégezheti, miután elvégezte a cselekményt a "" kereskedő robotüveg vagy másként dLC múlik Ebben az esetben a cselekvések sorrendje nem kereskedő robotüveg fontos, azonban az oldalsó küldetések mindenképpen diverzifikálódnak játék folyamata és szórakoztatóbbá tenni.

Fallout 4 Nuka-World mellékes küldetés "Fedél a szénakazalban" küldetés Ez a küldetés aktiválható a Fizztop-hegy felé vezető "" feladatban, csak beszélnie kell a "Yader-Cola" rajongójával, Sierra Petrovita-val.

Ez a furcsa lány összegyűjt mindent, ami a "Yader-Cola" -val kapcsolatos, és trófeákat tárol az ital valódi múzeumában.

Átlagos meggyőződéssel könnyen megkaphatja tőle további feladat Ha azonban ez nem működik, akkor két lehetőség van az események fejlesztésére. Először is játszhatsz Sierrával úgy, hogy Nuka-Cola rajongónak nevezed magad, és elvezetheted Nuka-Cola vezetett túrájára. Másodszor, egyfajta megvesztegetés meggyőzésként működhet: a lány egy különleges kvarc "Yader-Cola" ízét akarja érezni, amelyet régóta nem ivott.

Ezt a fajta italt enyhe fénye miatt nevezik el.

A Fallout 4 űrruhát nem dobják el. Használjon három magot a csillaghajó meghajtására

Ilyen palackok megtalálhatók az Adeptusok és az Operátorok tövében, valamint a "Galaxis" zónában, amikor teljesítik a "Star Dispatcher" küldetést, amely a "" küldetés része.

Végül, miután megkapta a Fedelet egy Haystack mellék küldetésben, felkérik Önt, hogy találjon képeket a Mister Lids-ről a Yader-Mir park különböző helyein. Ehhez Sierra ad egy holotape-t tippekkel és Mr. Cap szemüvegével, amelyben rejtett képeket fog látni a falakon. Sierra érdeklődése az ital receptjének megtalálása. Cap mind a 10 képének helye a Yader-Mir parkban Az első kép a Fizztop-hegy közelében lévő Yader városban található, ha a tó bal kereskedő robotüveg haladunk a mellékhelyiség melletti épület falán.

Két kép van elrejtve a "Galaxy" zónában egyszerre: az udvaron, hálóval lezárva, a Kereskedő robotüveg Control épület mögött, és nem messze a "Space Walk" alagút melletti "RobCo" arénától. További két kép van elrejtve a Safari Parkban: egy prímás ház közelében, a lábazat hátulján, egy gorilla szobor mellett, és a Faluház látnivaló labirintusában az egyetlen, növényekkel nem borított kőfalon.

Két kép is található Mister Coversről a Gyermek Királyság területén: a rozoga óratorony legfelső emeletén és a bal piros ajtó mögött a Nevetés Házának kerek termében. A száraz szurdokban a fedél egyik képe a temetőben található síremléken található a szalon bal oldalán, a másik pedig Mad Mulligan bányájában, egy ásó házának falán.

Végül a tizedik kép a "Frissesség világa" zónában található a bal oldali fényház falán, a folyó közelében. Miután így összegyűjtötte mind a 10 képet, amelyek mindegyikét betűvel jelölték, térjen vissza a Sierra-ba, majd irány a titkos lift segítségével Bradburton irodájába. Az irodában megismerkedhet a Nuka-Cola recept feltalálójával.

A vele való kommunikáció során választania kell Sierra és egy tudós között. Az első esetben egyedi overallt kap, a másodikban - az ital receptjét, a nagyon kereskedő robotüveg -t és egy fegyvert. Megpróbálhat mindent egyszerre birtokba venni. Ehhez válassza ki a Sierra egyik oldalát, vegye át az önnek járó díjat, majd kapcsolja le a lámpákat és hatoljon be a boltozatba.

Ebben az esetben egy ilyen rajtaütés után nagy valószínűséggel a Sierrával kell megküzdeni. A Hubologists tábora Yader várostól nyugatra található. Dara kereskedő robotüveg, hogy keressen öt űrruhát. Mind az 5 Dara Hubbell öltöny helye Az összes öltönyt a Vault-Tec a csillagok között mutatják be, és azok a próbababákon viselik, amelyeket megtalálni készül.

Az első az épület főbejárata közelében található a jobb alagútban. A következő egy zárt helyiségben található, ahová a központi kiállítóteremből lehet bejutni.

Ezután lépjen a komplexum végére, menjen lefelé, menjen át a jobb ajtón és menjen kereskedő robotüveg még kereskedő robotüveg. Menj át a szobán, fordulj jobbra és menj egyenesen két ajtóhoz.

hogy az emberek mennyire kerestek pénzt

Baloldalt a laboratórium és az ellenőrző helyiség található, ahol kereskedő robotüveg a harmadik űrruha. Az utolsó két ruha a bal oldali szoba kijáratánál, a rakéta bábu közelében. Miután összeszedte mind az öt űrruhát, térjen vissza Dara Hubbellhez, és menjen vele és a hubológusokkal a roncstelepre.

Ott lehetséges lesz egy további további feladat elvégzése, hogy megtisztítsák a területet a robotoktól.

hogyan lehet több pénzt keresni egy nyugdíjas számára

Ezt követően felkérik Önt, hogy segítse a hubológusokat azáltal, hogy ellátja az áramot a csillaghajóval. Ehhez három magot kell telepíteni a hajó kapcsolótáblájába, majd meg kell találni az áramelosztót.

A kultikusok csillagokba küldésének terve akkor fog működni, ha három magot használ a pajzshoz, de ha négyet telepít, akkor az egész csoport meghal.

Beszélj Gage-vel a főnök otthonában. Amikor Porter Gage kijelenti, hogy a fõnök fõnök, akkor meghallja tőle, hogy meg kell találkoznia a fõzõházban, amely egy Fizztop-hegyi étteremben található. Menj oda most és menj! A park ezen területének bejáratát megtalálja, amint elhagyja a Yader-Mobilchikov Arénát.

Ezeket a feladatokat a fő történet befejezése után hajthatja végre fallout vonalak 4 Nuka-World vagy játék közben. Ebben az esetben nincs alapvető különbség, amikor úgy dönt, hogy elvégzi ezeket a feladatokat, valamint azok sorrendjét.

Végül is egyszerűen azért jöttek létre, hogy kissé diverzifikálják a Nuka-World teljes játékmenetét. Fallout 4 Nuka-World mellékes küldetés "Fedél a szénakazalban" küldetés A "Fedél a szénakazalban" küldetés a Fizztop-hegy felé vezető úton érhető el az "Ambiciózus terv" küldetés során.

A hegy felé vezető úton megismerkedik Sierra Petrovitával, aki lelkes rajongója a Nuka-Cola és minden vele kapcsolatos dolognak. Mindezt a Nuka-Cola igazi múzeumában gyűjti. Ha karizmája átlagos vagy meghaladja az átlagot, akkor könnyedén megszerezheti ezt a küldetést.

De ha nem sikerül, akkor két lehetőséged van. Az első dolog, amit meg lehet tenni, az, hogy együtt játszunk Sierrával, úgy teszünk, mintha a Nuka-Cola ugyanolyan őrült rajongója lennénk, és elmennénk vele Nuka-Cola turnéra. A következő módszer az, hogy egyszerűen megvesztegetjük a neki megfelelő érmével. Az a helyzet, hogy a lány nagyon szeretné megkóstolni a Yader-Cola kvarcot, amelyet már régóta iszik, és ezt kereskedő robotüveg ízt már elfelejtette.

Ezt az italt könnyű fénye miatt hívják. Konstantin Besedin lehetőségei a Nuka-Colát megtalálhatja az Adeptusok és Operátorok standján, valamint ők is a "Galaxy" zónában vannak, amikor a "Big Tour" küldetésből a "Star Dispatcher" almissziót hajtják pénzt keresni online fél óra alatt. Végül, amikor megkapja a Cap küldetést egy szénakazalban, meg kell találnia számos képet Mr.

Cap-ről, amelyek szétszórva vannak a Kereskedő robotüveg világban.

A Fallout 4 drága érméket keres. Drága kabátok

E képek megtekintéséhez Sierra kap egy poharat Mr. Cap képével, amelyben láthatatlan képet láthat Mr. Amikor tíz képet talál a kupakokról, lehetőséget kap, kereskedő robotüveg találkozzon a Nuka-Cola kereskedő robotüveg, John-Caleb Bradburton-nal. Sierra csak arra vágyik erre a találkozóra, hogy megtudja az ital receptjét.

A Caps úr mind a 10 képének helye a Yader-Mir Parkban Az első kép Yader városában található, a Fizztop-hegy közelében, ha a tó bal oldalán a kép a mellékhelyiség közelében lévő épület falán lesz. A Galaxy Zone-ban két kép van elrejtve egy hálóval borított udvarban a Star Control épület mögött és a RobCo Aréna közelében, az Űrjáró alagút mellett. Két kép a Safari Állatkertben található. Az első kép a prímás ház közelében, a gorilla talapzat hátsó részén, a második kép pedig a Faluház látnivaló labirintusában rejtőzik, egyetlen falon, amelyet növényzet nem borít.

A "Gyermek Királyság" zónában két képet is találhat Mister Cap-kel. Az első kép egy rozoga óratorony legfelső szintjén található. A második kép a Nevetés Házában van elrejtve, egy kör alakú helyiség bal bal ajtaja mögött. A zónában " Száraz szurdok »Az első kép a szalon bal oldalán található temető síremlékén található. A második kép a Mad Kereskedő robotüveg bányában van, az ásók házának falán.

Az utolsó kép pedig a "Frissesség világa" zónában van. A fényház falán található, kereskedő robotüveg bal oldalon a folyó közelében áll.