Oroszország blokkolta a LocalBitcoins platformját, aggódhat a kriptotőzsde

Localbitcoins weboldal

Tartalom

  A LocalBitcoins weboldala feketelistára került az egyik legfontosabb piacán.

  bináris opciókat kereskedünk

  A LocalBitcoins peer-to-peer kriptotőzsde weboldala VPN használata nélkül már nem érhető el Oroszországban, mivel a Roskomnadzor helyi távközlési szabályozó letiltotta az országban egyébként rendkívül népszerű kriptovaluta tőzsde honlapját. A szabályozó azzal indokolta a döntését, hogy a platform tiltott információkat terjesztett, ezért végezte a feketelistán.

  indikátorok az adx bináris opciókhoz

  localbitcoins weboldal A hivatalos adatok szerint a weboldal már július én felkerült a nemkívánatos oldalak listájára, miután az Arhangelszki régió Onezszkij városi bírósága elrendelte a LocalBitcoins letiltását. Az viszont nem teljesen világos, hogy a Roskomnadzor pontosan mikor korlátozta a hozzáférést a LocalBitcoins weboldalához. Néhány helyi jelentés azt állítja, hogy localbitcoins weboldal felület orosz felhasználói szeptember végén kezdtek el nehézségeket tapasztalni a weboldal elérésékor.

  opciók képzése

  A vállalatnak ez óriási érvágás localbitcoins weboldal, hiszen az egyik fő piacát éppen Oroszország jelenti. Még idén nyáron a LocalBitcoins vezetői azt nyilatkozták, hogy áprilisában és májusában Oroszország hozta a platformon a legnagyobb kereskedési volument.

  stratégia a bináris opciókról

  A Roskomnadzor nem kímél más kriptotőzsdéket sem. Mint arról mi is írtunk, nemrég a világ legnagyobb kriptotőzsdéjét, a Binance-t is feketelistára helyezte.

  bináris opciók pamm kereskedelem

  A Binance szeptember én hivatalosan is bejelentette a hírt, kijelentve, hogy az oldalát azért blokkolták, mert bitcoin BTC vásárlással kapcsolatos információkat, tanácsokat osztott meg a felhasználókkal.