Canon színes másoló forgalmazás | Üzemeltetés | Javítás | Másoló szerviz

Másoló rendszerek

másoló rendszerek

Több gép vezérlése PC-vel Amikor több, egymástól távoli másolót kell kártyával kez elni, a rendszer üzemeltetése egyszerűbb, ha a másológéphez kapcsolt olvasókat hálózatba kötjük és egy központi PC-n futó programmal vezéreljük őket.

Az RFT másoló rendszerek elektronika az olvasón és a másológép csatolón kívül Ethernet illesztőt is tartalmaz, ami lehetővé teszi hogy a vezérlő a helyi hálózaton keresztül egy másoló rendszerek kapcsolódhasson.

másoló rendszerek

Az on-line rendszer igen fontos eleme a CopyCont szerver program: ez vezérli a hozzáféréseket és naplózza az eseményeket. Lehetővé teszi új bérlet kiadását, biztosítja, hogy lejárt bérlethez új tartalmat rendeljenek, vagy elveszett bérletet kitiltsanak. Ezen utóbbi esetben az elveszett bérlethez tartozó egyenleg egy új bérlethez rendelhető hozzá.

másoló rendszerek

Ugyancsak e program segítségével lehet információt kapni a rendszer állapotáról, az egyes bérletek aktuális egyenlegéről, stb. PRIMON dokumentumkezelő rendszer Napjainkban a másológépeket az úgynevezett multifunkciós eszközök váltják fel, melyek a másolás mellett nyomtatni és beolvasni szkennelni is képesek.

Az ilyen berendezések által előállított terméket inkább dokumentumnak vagy nyomatnak hívják.

másoló rendszerek

Vannak szervezetek, melyek a fő tevékenységük gyakorlása során termékként rengeteg dokumentumot bocsátanak ki, sokszor több száz, esetleg ezer multifunkciós berendezést működtetve. Az ilyen méretű rendszer hatékony üzemeltetése másoló rendszerek hagyományos módszerrel már gyakorlatilag lehetetlen: nehézkes és másoló rendszerek a kellékanyag pótlás, a szerviz, nehezen követhető a gépek üzemi- és ezzel műszaki állapota stb.

A megoldást leegyszerűsítve a gépek központosított felügyelete jelenti: a multifunkciós berendezések és a dokumentum készítést kezdeményező kliensek hálózaton keresztül egy szerverre kapcsolódnak, ami az alapfeladaton kívül vezérli a dokumentum készítést, naplózza gépenként,  kliensenként és felhasználónként az eseményeket.

másoló rendszerek

Ezen adatok birtokában központilag előre jelezhető a kellékanyag- és szervizigény, követhető a gépek állapota, forgalom változásából kimutatható a korszerűsítés  szükségessége. A kiválasztott eszköznél a nyomatkészítést kezdeményezendő, az ügyfélnek meg kell adnia azonosítóját, melyet praktikusan a már korábban pl.

Merevlemez klónozás

Cégünk kimondottan erre a célra fejlesztett Primon másoló rendszerek terminálja a következő fő funkciókkal bír: kártyaolvasó bemenetén kívül csatlakozik a multifunkciós eszközhöz és saját IP címmel a hálózathoz. Kártyaolvasás után a kódot a szerverbe küldi, az onnan kapott adatok felhasználásával vezérli a nyomat-előállító gyorskereset 2020. A feladat befejeződését jelenti a szervernek.

másoló rendszerek