Dmitrij Portnyagin (Transformer): Életrajz, keresetek és kitettség! Kőműves szimbolika a ruházatban

Opció tatunashvili

Kőműves szimbolika a ruházatban Fokozatosan Dmitrij arra a következtetésre jutott, hogy sokkal jövedelmezőbb, ha nem ingázik, hanem a kínai áruk szállításának és vámkezelésének szervezését szervezi kisvállalkozások számára. Ahelyett, hogy kiállításokra jártam volna és a potenciális ügyfelekkel együtt fürdőbe mentem volna, ahogy még a piacvezetők is tették, én állítottam opció tatunashvili kontextus szerinti reklám "- mondja Portnyagin.

Elhagyta az egyetem második évfolyamát, és úgy döntött, hogy a vállalkozói szellemet megtanulva kell megtanulni. A as válságos évben az üzlet megtorpant, Portnyagin Kínába költözött. A 20 éves vállalkozó tehát feleségével Guangzhou-ba költözött, ahol bejegyezte a Transitplus vállalatot. A vállalkozó meghívást kapott szakmai konferenciákra és kiállításokra, új ügyfelek jelentek meg, akik a podcaston keresztül megismerhették a vállalatot.

A "nyilvánosság" bevételszerzése érdekében Portnyagin ben úgy döntött, hogy visszatér Oroszországba. De a méretarány nem volt elég.

Ugyanakkor rájöttem, hogy határozottan nem állok flipcharttal a fényképezőgéphez és nem mondok el valamit. Úgy döntött, hogy bemutatja a nézőket sikeres embereknek, elmondja történeteiket a YouTube csatornán. Voltak már ilyen vlogok: például Oleg Tinkov bankár évek óta publikálja videóinterjúit a pályára lépő vállalkozókkal és oligarchákkal. Portnyagin opció tatunashvili döntött, hogy természetesen nem lehet interjúk nélkül maradni, de ezeket látványos elemekkel kell hígítani.

Portnyagin blog. Dmitrij Portnyagin: életrajz és személyes élet

És elkezdett tesztvezetéseket készíteni 10 millió vagy annál nagyobb rubel opció tatunashvili autók minden egyes számában. Portnyagin berendezést bérelt az első tíz szám gyártásához. Az egyik kiadás előállítása legalább ezer rubelbe került: 40 ezer fizetett két üzemeltető munkájáért, további 40 ezernek két fényképezőgépet kellett bérelni, és ezret - a telepítéshez.

A költségvetés gyakran opció tatunashvili meghaladta ezt az összeget.

Dmitrij Portnyagin (Transformer): Életrajz, keresetek és kitettség! Kőműves szimbolika a ruházatban

opció tatunashvili Például a legelső epizódban egy vállalkozó meghódítja Mont Blancot - egy ötperces rész forgatásához a forgatócsoportot Franciaországba kellett vinni, teljesen átvállalva a rezsiköltségeket. A Vlog éppen csak népszerűvé vált - eleinte nem voltak szponzorok. Az üzletember a saját zsebéből fizette az autók, szállodák és egyéb dolgok bérleti díját.

Egy másik költségtétel a csatorna népszerűsítése volt - Dmitrij 1 millió rubel nyereményt sorsolást hirdetett meg.

És hogy felhívjam a figyelmet az akcióra, több top opció tatunashvili hirdetését használtam fel - Amiran Sardarov, a "Khach naplója" vlog műsorvezetője és Evgeny Gavrilin, akiknek az "Life B" vlogja ekkor vezetett üzleti témákban. A "Transformer" novemberében indult, Portnyagin pedig januárjáig tíz vlogot adott ki és ezer feliratkozót gyűjtött össze.

Fejetlenül belemerült új projektmenet közben sajátítja el a műsorvezető szakmáját. Például először képtelen volt beszélni a kamerával: "Idiótának éreztem magam, amikor egy élettelen tárggyal beszéltem. Vlog szerinte eseménydúsabbá és érdekesebbé tette az életet.

Hat hónapig több mint 30 számot forgatott. Minden videó 20 perc hosszú, és a felvételkészítés több órától több napig tart. A csatornán egy egész csapat dolgozik: producer, három szerkesztő, tervező, SMM szakember és két operátor.

Ezen túlmenően, például angolul beszélő karakterekkel rendelkező epizódok hangjátékaihoz hasonlóan, mint Miamiból, Portnyagin felismerhető hangú opció tatunashvili színészeket vonz, tévéműsorokat és filmeket opció tatunashvili. Mintegy ezer rubelt költenek bérekre.

  1. Mezőgazdasági mérnök meteorológus Gyermekpszichológus A szakmákat felosztottuk humanitárius és műszaki kategóriákba, hogy könnyebben tudjon nekik navigálni.
  2. Amire szükséged van a bináris opciók kereskedéséhez
  3. Dmitrij Portnyagin (Transformer): Életrajz, keresetek és kitettség! Kőműves szimbolika a ruházatban
  4. Egyszerű pénzkeresés az interneten beruházások nélkül
  5. Milyen tervei vannak a közeljövőről?

Vásárolni saját felszerelés forgatásért az üzletember több mint 1 millió rubelt költött. Ami a bevételszerzést illeti, a modell a következő: a kibocsátás négy vendégének egyike kereskedelmi, a keretben való megjelenésért ezer rubeltől fizet.

A közönség tud erről, de nem tudja, ki pontosan.

  • Mennyi pénzt keres Putyin egy hónapban
  • Bináris opciók percekig
  • Mekkora a minimális tét bináris opciókban
  • A szakasz írásakor és formázásakor ajánlatos több listát létrehozni: A tanároknak kollégáknak ajánlott referenciák listája az ilyen típusú tevékenység elsajátításához.
  • Portnyagin blog. Dmitrij Portnyagin: életrajz és személyes élet

A szállodai hirdetők gyakran felveszik velem a kapcsolatot, de mit forgatok ott? Néhány hirdető számára a "Transformer" szerzője külön számokat készít - például az egyiket a "Synergy" iskola üzleti fórumának szentelték.

Portnyagin szerint most a vlog körülbelül 3 millió rubelt hoz opció tatunashvili. De a vlog azon dolgozik, hogy népszerűsítse magát a vállalkozót és más projektjeit. Például néhány évvel ezelőtt Portnyagin elindította a Tourister.

გმირი არჩილ ტატუნაშვილი