Az elveszett Windows játékok nyomában

Opciók admirális

Tartalom

  opciók admirális

  Platina előfizetés Információ A Platina Prémium előfizetés egy opció, amit csak a csillagokkal lehet aktiválni. A Platina Prémium előfizetés nyújt pár olyan lehetőséget, amelyek nem opciók admirális a Nem-Prémium vagy Prémium felhasználóknak. A Platina Prémium előfizetést 7 napra 20 csillagért aktiválhatod.

  opciók admirális

  Még az előtt aktiválhatod a Platina Prémium előfizetésed, mielőtt az előző lejárna. Ebben az esetben megnövekszik az előfizetés ideje.

  opciók admirális

  Itt látható Platina Prémium előfizetés által elérhetővé váló opciók listája: Akár 6 épületet is fejleszthetsz egyidejűleg 5-öt Prémium előfizetéssel ; Akár 6 tudományt is kutathatsz opciók admirális 5-öt Prémium előfizetéssel ; Akár 6 hajót is fejleszthetsz egyidejűleg 5-öt Prémium előfizetéssel ; Azonnal befejezheted akár 4 épület építését 24 óra alatt 3-at Prémium előfizetéssel ; Akár 4 űrkalandod is lehet 24 óra alatt 3-at Prémium előfizetéssel ; 12 óra alatt egyszer vehetsz nyersanyagokat egyszer 24 óra alatt Opciók admirális előfizetéssel.

  Vedd figyelembe, hogy az összes Platina Prémium előfizetéses opciók admirális úgy alakították ki, hogy ne zavarják a fő játékmenetet és a játék egyensúlyát, de segítse a játékosokat, akik úgy döntöttek, hogy időt spórolnak.

  All text and materials on this site?

  opciók admirális