Dokumentumok beolvasása PDF fájlba

Opciók szkenner, Szkenner beállítások

Tartalom

  Beállítja a használandó indexet, amikor a készülék célállomásainak a listája megjelenik. Kézbesítő szerver célállomásainak frissítése Lehetővé teszi a kézbesítő szerver célállomáslistájának frissítését a [Kézbesítő szerver célállomásainak frissítése] opciók szkenner megnyomásával.

  opciók szkenner

  A funkció használatához a [Rendszerbeállítások] alatt állítsa a [Kézbesítési opció] pontot [Be] opcióra. Célállomás keresése Adja meg az alapértelmezett keresési célállomáslistát a készülék címjegyzékéből vagy az LDAP szerverről.

  Válassza ki az alapértelmezett célállomáslistát a készülék célállomáslistájából vagy a kézbesítő szerver által kezelt Célállomáslistából.

  opciók szkenner

  Válassza ki, hogy az e-mail célállomás lista vagy a mappa célállomás lista kapjon-e elsőbbséget. Szkennernapló nyomt. Szkennernapló nyomtatása Lehetővé teszi a szkenner napló nyomtatását.

  opciók szkenner

  Ezutána a szkennernapló törlődik. Szkennernapló törlése Lehetővé teszi a szkenner napló törlését annak nyomtatása nélkül.

  opciók szkenner

  A Szkennelési beállítások alatt rendelkezésre álló elemek Funkciók Leírás Aut. Az [Aut. A Küldési beállítások alatt rendelkezésre álló elemek Funkciók.

  opciók szkenner