Okos POS Készülék egy Készpénz-mentes Világért

Opciók terminál,

Tartalom

  A terminállal való munkát segítő billentyűk A terminál opciók terminál beütött karakterek eljutnak egy programhoz, az pedig a karakterekre adott választ visszaírja a terminál képernyőjére.

  A programmal való kapcsolat két irányú, ezt full duplex működési módnak nevezzük. Ha a billentyűn leütött karaktert a vezérelt program fogadta, visszaírja a terminál képernyőjére — ekkor az megjelenik, ezt nevezzük visszhangnak echo.

  a kereskedés titka

  Látható, hogy a héjjal való kommunikáció folyamatos gépelést jelent, ezért maga a Unix terminál kezelő alrendszere, illetve a használt programok is biztosítanak olyan szerkesztési műveleteket amelyek felgyorsítják ezeknek a soroknak a gyors gépelését. Ezek a műveletek általában kontroll karakterekhez vannak rendelve. Ezzel kapcsolatban lásd a PS1 környezeti változót.

  opciós kereskedés, ahol a legjobb

  A terminál beállításait az stty paranccsal lehet megnézni opciók terminál módosítani. A paraméterek terminál jellemzőket tartalmaznak, témánk szempontjából az első néhány sor tartalmazza azokat a kontroll karakter - terminál művelet hozzárendeléseket, amelyek a kernel terminál alrendszere kezel. Például a Ctrl-C karakterre a terminál az intr interrupt műveletet hajtja végre, azaz megszakítja a terminálon elindított, futó programot pontosabban opciók terminál küld, lásd a Jelzések című alfejezetet.

  Az alábbi táblázat tartalmazza a fontosabb műveleteket: 2.

  tőzsdei stratégiák az opciós kereskedésben