Újdonságok a PTK-ban

Opciós garancia

Az Eavor Minden ban és ben kibocsátott egység egy törzsrészvényből és egy részvény feléből állt.

kereskedési opció

Egy teljes részvényvásárlási opció feljogosította a tulajdonosot egy törzsrészvény megvásárlására Annak érdekében, hogy a meglévő tulajdonosoknak lehetőséget biztosítsanak a jövőbeli felhígulás minimalizálására azáltal, hogy részvényvásárlási opcióikat az opció lejárati dátumánál korábban gyakorolják, az Eavor minden meglévő opciótulajdonosnak lehetőséget kínált arra, hogy Minden újratöltési garancia feljogosítja a tulajdonosot, hogy Opciós garancia meglévő forgótőke és az előrehozott opció bevételeinek kombinációja várhatóan elegendő lesz a as technikai fejlesztési programok teljes finanszírozásához.

Ez a kutatási opciós garancia fejlesztési program potenciálisan drasztikusan javíthatja az Eavor-Loop tőkehatékonyságát, és a meglévő tömegpiaci technológiák alá helyezi.

további jövedelem szabadidőben az interneten

Köszönjük befektetőinknek és partnereinknek azt az erőteljes támogatást, amelyet részükre jóval a lejárati idő lejárta előtt érvényesítettek, és miközben mindannyian megbirkózunk a COVID hatásával és a bizonytalan pénzügyi piacokkal. Eavor ezt úgy éri el, hogy enyhíti vagy megszünteti a hagyományos geotermikus megoldásokat hátráltató számos kérdést.

bináris opciók minimális betéti videóval

Teljesen zárt hurkú rendszerként az Eavor előnye, hogy nem repedezik, nincs ÜHG-kibocsátás, nincs földrengésveszély, nincs vízhasználat, nem keletkezik só vagy szilárd anyag, és nincs víztartó szennyeződés.

Eavor ehelyett egy jóindulatú munkafolyadékot kering, amely zárt körben teljesen elkülönül a környezettől, opciós garancia hatalmas felszín alatti radiátoron keresztül.

Opciós kereskedés vagy részvénykereskedés?

A hagyományos geotermikus anyagokkal ellentétben Eavorot nem terheli feltárási kockázat, és nem korlátozódik a fülke földrajzi területeire, mivel vulkanikus hőmérsékleten nagyon áteresztő víztartó rétegekre van szükség.