Címke: PayPal

Paypal bitcoin. Kriptovalutával bővülhet a PayPal - Computerworld

paypal bitcoin

Hirdetés A pénzügyi élet egyre jelentősebb tényezői a kriptovaluták, ezzel pedig a legtöbb ebben a szektorban dolgozó szolgáltatónak és intézetnek számolnia kell. Nagyon úgy fest, hogy a PayPal is elkezdi paypal bitcoin a virtuális fizetőeszközökben rejlő lehetőséget, mivel több álláshirdetést is közzétettek, melyben az ilyen technológiák tervezésében járatos programozókat és mérnököket keresnek.

Hirdetés A lépésre számítani lehetett, hiszen a cég korábban már keresett szakembereket egy blockchain kutatócsoport felállításához - ez az a technológia, melyre az egész kriptovaluta biznisz épül.

A PayPal honlapján most feltűnt egy álláshirdetés, mely az indiai Paypal bitcoin lévő csapat élére keres a kriptovalutákban jártas vezetőfejlesztőt.

paypal bitcoin

Az állás paypal bitcoin feladata az lesz, hogy ezzel a fizetőeszközzel kapcsolatos funkciókat dolgozzon ki, mely viszont tökéletesen illeszkedik a PayPal meglévő rendszerébe. Emellett továbbra is keresnek mérnököket a blockchain kutatócsoportba, paypal bitcoin a technológiában rejlő lehetőségeket tanulmányozzák, és kidolgozzák, hogy azok milyen egyéb módokon használhatók fel a vállalat számára.

paypal bitcoin

A cég jelenleg több mint pénznemmel haszunálható, és régóta szólnak arról pletykák, hogy hamarosan bővítik a repertoárt a kriptovalutákkal is. Ez nem lenne kifejezetten meglepő lépés, hiszen a valamelyest konkurenciának tekinthető Revolut már évek óta kínál lehetőséget például a Bitcoin vásárlására és eladására.

Egy ilyen népszerű szolgáltatás esetében persze kockázat lehet a kifejezetten nagy árfolyam-ingadozást kriptopénz-cserék fiat pénzzel kriptovalutákra építeni, de az előbb említett Bitcoin vagy az Ethereum az paypal bitcoin időben egyre népszerűbbek, így valószínűleg megérheti ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat kínálni.

How to buy Bitcoin for Beginners