Satoshi Kon | Filmek, képek, díjak | Személyiség adatlap | reaktorpaintball.hu

Satoshi műve. Kicsoda Satoshi Nakamoto? - Magányos zseni, kínai hackerek, AI?

Tartalom

  satoshi műve

  Gyermekkorát az északi Hokkaido szigetén töltötte, majd Tokióban végezte el a Musashino Művészeti Egyetemet grafikus tervező szakon. Ez idő tájt tanulmányozta a külföldi filmeket is.

  satoshi műve

  Első saját munkája a Toriko című rövid manga volt, amit még egyetemistaként készített ben. Otomo Katsuhiro asszisztenseként jutott munkához, majd dolgozott Oshii Mamoruval is, a következő években anime filmek Otomo Katsuhiro asszisztenseként jutott munkához, majd dolgozott Oshii Mamoruval is, a következő években anime filmek animátoraként, írójaként tevékenykedett.

  Otomo Emlékek című sci-fi filmjében oroszlánrészt vállalt a Magnetic Rose nevű első részért.

  satoshi műve

  Négy saját hosszabb animét készített, első a Perfect Blue volt ben, melyben egy pop énekes akarja a karrierjét előmozdítani a színészi pályán, de az ipar satoshi műve egy titokzatos zaklató mentálisan felőrli a nőt. Következő filmje a Millennium Actress, mely hasonlóan egy színésznőről szól, ez a filmje több díjat is kapott.

  satoshi műve

  A Tokiói keresztapák meglehetősen eltér témájában és hangulatában a többi alkotásától, sokkal reálisabb és komikusabb náluk. Ezután egy egyévados tévésorozatot készített Paranoia Agent címen.

  Ez satoshi műve a legsikeresebb alkotása, utolsó nagyszabású műve halála előtt.

  satoshi műve

  Oszd meg az életrajzot!