HASZNOS STANDARD FELSZERELÉSEK VAGY OPCIÓK - Pap-Agro Kft.

Standard opciók

Az opció aktiválásával az elem és a szövegek kizárhatók az elosztó-jelmagyarázatban történő megjelenítésből.

mi a trend vonaldiagram

Szimbólum aktualizálása a cikkszámadatbankból szekrénytervi szimbólumoknál A cikkszámadatbankból származó szimbólumok ezután nem frissülnek. Kizárás Steinhauer-eCAB és Kiesling Perforex exportból szekrénytervi szimbólumoknál Ha aktív az opció, az elem ki van zárva a fenti exportálási műveletekből.

Tulajdonságok - standard EI szimbólumok

Mind gomb A 'Mind' gombbal az összes kizárás aktiválható. Technológia zárolása Az elem kizárható az adott technológiából.

Tulajdonságok - standard EI szimbólumok A 'Kizárás''Kivezetések'' Tartozék''Kiegészítő szövegek', ' Megjelenítés' és 'Egyéb' füleken szereplő opciók megegyeznek a standard szimbóluméval. Itt az EI szimbólumok standard tulajdonságaival foglalkozunk.

Anyaglista-jelölések Egy elemhez egy vagy több anyaglista-jelölés rendelhető. A jelölések segítségével kizárhatja vagy bevonhatja az objektumokat az anyaglisták generálásába.

A pipával lehet aktiválni vagy kikapcsolni a jelöléseket. Ha egy jelölés standard opciók van kapcsolva és már nem használja egy tervjelben sem, törlődik a jelöléslistából.

bevált pénzkeresési rendszerek az interneten

Az anyaglista generálásakor a Bevonva vagy Kizárva opciókkal zárhat ki vagy vonhat be elemeket. Bevonva: minden olyan elem, amelyik tartalmazza az anyaglista-jelölést, bekerül az anyaglistába. Kizárva: minden olyan elem bekerül az anyaglistába, amelyhez nincs hozzárendelve az anyaglista-jelölés.

hogyan lehet pénzt könnyen üzletelni

Az anyaglistában szintén lehet jelöléseket definiálni, amelyek aztán az elemnél aktiválhatók.